GRATIS FRAGT OVER 399 KR.
OP TIL 75% PÅ UDVALGTE VARER
NORMAL OG PLUS PIGE STØRRELSER
1-3 DAGES LEVERING

Dameure

Hos Woman Outlet finder du et stort udvalg af både stilrene og sporty dameure til ethvert behov. Vi har gennem mange års erfaring, og et gennemgående kendskab til tidens trends skabt denne side, hvor du altid vil have mulighed for at finde de flotteste og mest trendy ure. 

 

Vores indkøbsteam har stor erfaring, og en omfattende udvælgelsesprocess, som er med til at sikre dig de bedste ure til den bedste pris. Det er også derfor vi har prisgaranti på alle vores produkter. 

 

Så hvis du er på udkig efter et flot stilrent dameur til en speciel lejlighed, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores support. Derudover kan du tjekke vores tørklæder, sko, sneakers eller støvler, hvis du vil have flere gode tilbud. 

 

OBS: Husk at hos WOMAN OUTLET har vi prisgaranti på alle vores varer, og giver gratis fragt ved køb over 399 kr. og du har altid 60 dages returnering. 


Dameure – Tilbud

Ure, ligesom dametasker og sko, er ægte investerings stykker, der løfter selv den enkleste skjorte og jeans. Uanset om du leder efter det stilrene flotte design eller det mere sporty look, kan du finde det her hos os. Vi står altid klar til at hjælpe, og svare på eventuelle spørgsmål. 

 

Hvis du leder efter et klassisk ur, et trendy eller endda modens seneste opfindelse med masser af lækre farver, har vi heldigvis fremskaffet de fedeste ure, du kan shoppe lige nu. Foruden at det er de mest moderne ure, så kan du også være sikker på at det altid er til den bedste pris. Vi går meget op i, at alle vores varer skal være let tilgængelige og til en pris, som alle har råd til. Vi vil være med til at løfte dit outfit, om det er til hverdag eller til fest. 

 

Så hvis du have et ur, der er både er praktisk og moderigtigt. Se efter stropper i livlige farver som lyserødt, gul eller lys hvidt. Urflader med diamant accenter eller større font numre udstråler fabelagtig, fed stil, mens urremme i sølvfarvet eller guldfarvet stål præger urets subtile nuancer.

 

For sportsentusiaster er sportsure en god måde at holde styr på tiden. Vi har lækre modeller med flotte farver og remme lavet i silikone så de er behagelige at gå med. Vores dameure i et flot læder look og små skriver, giver dem et elegant udseende, ofte med specielle drejekanter, der giver uret et ekstraordinært, delikat udseende. Uanset hvilken type ur du leder efter, vil du aldrig miste oversigten over tid, og vi vil altid holde dig opdateret med de nyeste modeller på markedet. 

Elegante dameure til gode priser

Som du nok kan høre, kan du her finde Danmarks bedste priser. Vi har nogle af de billigste dameure på markedet, set ud fra kvalitet og mode, da det er noget vi sætter utrolig højt her hos Woman Outlet. Vores dameure er ikke bare billige, men også flotte og elegante. Vi kan med stolthed bryste os af at være de billigste, da vi kører prisgaranti på alle vores dameure. Dette gælder ikke kun vores dameure, men også alle vores andre produkter. Hvis du står og mangler et par sandaler, sneaker, støvler eller en flot taske, så kan du altid finde den nyeste mode og den bedste pris hos WOMAN OUTLET.

 

Vi ved du ikke bare ønsker et ur, men derimod et accessorie som kan løfte dit outfit til nye højder, og gøre den almindelige bluse til et ekstraordinært syn. Det er også derfor, vi fører en bred vifte af dameure, så du altid kan finde det du står og mangler. Om det skal være et mere elegant ur til de formelle lejligheder, eller om det skal være et sporty eller trendy ur til hverdag og arbejde. Så finder du det helt sikkert i vores sortiment.