GRATIS FRAGT OVER 399 KR.
OP TIL 75% PÅ UDVALGTE VARER
NORMAL OG PLUS PIGE STØRRELSER
1-3 DAGES LEVERING

Sneakers - Dame

Hos WOMAN OUTLET går vi meget op i mode. Her er dame sneakers ikke nogen undtagelse. Vi søger altid for, at vores kunder får den nyeste mode indenfor sneakers til kvinder. Vi får friske forsyninger af sneakers en til to gange om måneden. Det er det hyppige skift i vores sortiment samt vores forrentningspartnere, der gør, at vi altid vil være først på markedet, når en ny trend opstår. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor mode branchen, og har derfor et indgående kendskab og stort netværk, til at sikre vores kunder de bedste sneakers til den bedste pris. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Sørg også for at tjekke vores andre gode tilbud. Vi har blandt andet damesko, sneakers, smykker & dameure.

 

OBS: Husk at hos WOMAN OUTLET har vi prisgaranti på alle vores varer, og giver gratis fragt ved køb over 399 kr. og du har altid 60 dages returnering. 


Dame sneakers

WOMAN OUTLET stræber efter den bedste komfort

 

Vores dame sneakers er lavet med henblik på vores kunders komfort. Foruden at vi sørger for, at vores kunder får de nyeste produkter først, så skal vores sneakers også have en vis form for komfort. Vores dame sneakers er designet med henblik på et flot moderne ydre, der appellere til den unge og moderne kvinde, som går op i sit udseende. Komforten og designet af vores dame sneakers gør, at de kan bruges hele dagen, om det er i skolen, på arbejdet eller andre begivenheder. Foruden vores lækre sneakers har vi også et lækkert udvalg af støvler og sandaler til damer, som kan ses under kategorien sko

Sneakers udsalg

Du kan altid finde de bedste priser hos WOMAN OUTLET

 

Man kan sige at vores sneakers altid er på udsalg. Hos WOMAN OUTLET vil du altid kunne finde sneakers langt under vores konkurrenters priser. Vi mener ikke, at forbrugeren skal betale overpriser, for sneakers der burde koste det halve. Det er derfor vi har udviklet et koncept, som gør, at vi kan sælge vores sneakers på udsalg hele året. I stedet for at betale til en masse fordyrende mellemled, har vi valgt at trække på vores 20 års erfaring indenfor branchen, og gå direkte til producenten. Det er den direkte tilgang, der har gjort det muligt at skære alle fordyrende mellemled fra, og give vores kunder en pris på et produkt der giver mening. – Hos WOMAN OUTLET vil du altid finde de bedste priser.