GRATIS FRAGT OVER 399 KR.
OP TIL 75% PÅ UDVALGTE VARER
NORMAL OG PLUS PIGE STØRRELSER
1-3 DAGES LEVERING

Tasker

Hos WOMAN OUTLET har vi et bredt udvalg af tasker i forskellige farver og nuancer. Vi tilbyder håndtasker, skulder, clutches og meget mere. Det gør at du altid vil kunne finde en taske der kan dække dit behov. Om det er til byen, barnedåben, dagligdagen eller noget helt fjerde, kan vi være behjælpelig. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Sørg også for at tjekke vores andre gode tilbud. Vi har blandt andet damesko, sneakers, smykker & dameure.

 

OBS: Husk at hos WOMAN OUTLET har vi prisgaranti på alle vores varer, og giver gratis fragt ved køb over 399 kr.


Dametasker

Hjælp til at finde en taske der passer din stil og dækker dine behov

 

Det er ikke altid nemt at skulle vælge en ny taske. Dametasker er en af de vigtigste accessories, da det er en af de ting man først ligger mærke til. Det er vigtigt at tasken passer til ens personlige stil, men skal selvfølgelig også passe til ens behov. Hvis man har en meget klassisk og stilren stil, ville det være oplagt at gå efter en dametaske i en elegant klassisk stil. Det kunne være en taske i et tidsløst design med et lækkert læderlook der ville passe godt med den klassiske stil. Vi har et bredt udvalg af disse tasker, både i flot imiteret læder og rigtig læder. Der skal dog tages forbehold for, at vores sortiment skifter ofte, og derfor ikke altid har de samme produkter på lager. Det kan også være at man har børn, og derfor har brug for en mere praktisk taske, som har plads nok til at indeholde de ting, du ikke kan undvære hen af dagen. De fleste af vores store tasker indeholder mange forskellige rum, der gør det nemt og overskueligt at holde styr på sine ting. 

 

Tasker til kvinder

Sådan kan du passe på din nye taske

 

Lige meget hvilken taske man vælger, er det en god ide, at passe godt på den for at forlænge dens levetid. Foruden at man passer godt på sin nye dametaske, skal man være opmærksom på, at nogen tasker kræver mere end andre. Nogen tasker til kvinder skal have specielle former for pleje, for at man kan have gavn af dem i mange år frem. Der kan her være tale om lædertasker, hvor man skal behandle den nye taske med læderfedt eller lædercreme og derefter skal den have en behandling med imprægneringsspray. Alt dette skal helst gøres inden tasken tages i brug. Denne behandling af din nye dametaske, gør at den er beskyttet mod vand, pletter og lignende. For at beskyttelsen holder, skal denne behandling laves en til to gange om året. Det hjælper med at beskytte læderet på tasken, og er med til at forny skindets udseende. Et godt råd vil være at afprøve dit plejeprodukt et usynligt sted på tasken før den får hele behandlingen. Skind reagere forskelligt på plejeprodukter, og ved at gøre det et usynligt sted, kan du sikre dig at din nye taske ikke tager skade og bliver misfarvet på grund af plejeproduktet. 

 

Stor udvalg af dametasker

WOMAN OUTLET - skifter hele tiden deres sortiment

 

En dametaske er vigtig inventar i enhver kvindes garderobe, men som ens tøjstil er meget individuel fra person til person, så er ens behov indenfor tasker også. Der vil ikke være en taske, der kan dække alle personers behov og individuelle stil. Det er derfor vigtigt, at man har gjort op med sig selv, hvilke behov tasken skal opfylde. Det er blandt andet ting som størrelse, plads, materialet den er lavet i og selvfølgelig designet. Hos WOMAN OUTLET kan du finde næsten alle former for tasker. Vi har et bredt udvalg, som bliver skiftet ud jævnligt. Mange af vores tasker kommer fra tætte samarbejdspartnere i Paris, som gør, at vi kan få de nyeste modeller på meget kort tid. Det er også en af grundene til, at vi har valgt at købe et begrænset parti hjem af gangen. Når en taske først er udsolgt, er det meget usandsynligt vi får den igen. Den bliver i stedet udskiftet med en nyere model, og det kan derfor være en god ide, at kigge på vores hjemmeside med jævne mellemrum. Du kan også følge os på Instagram eller Facebook da de fleste af vores nye produkter vil blive vist der.

 

Dametasker - Udsalg

Stilrene designs og moderne tasker til kvinder

 

Som tidligere nævnt kan der være mange årsager, til man vælger at købe en ny taske. Det behøver ikke være på grund af, at den forhenværende er gået i stykker, det kan også bare være, at ens behov har ændret sig. Dertil er det godt, at tasker til kvinder kommer i mange forskellige størrelser og modeller. Det gør også at man som kvinde, kan sætte større krav til sin nye taske. Hvad enten det er skulderstroppen, der skal være lang eller kort, eller tasken skal være inddelt i rum. Det kan også være, at ens behov byder at tasken bliver udsat for vind og vejr, og derfor er det smartest at vælge en taske, lavet i et syntetisk materiale. Det er mere robust, og kan holde til det meste. Set i forhold til en skindtaske, hvor man skal være mere påpasselig, med hvad den bliver udsat for, hvis man gerne vil opretholde det flotte udseende. Hos WOMAN OUTLET kan du finde det meste, om du mangler en taske til hverdag eller til fest, har vi helt sikkert noget for dig. Man kan sige at vores dametasker altid er på udsalg, da vi generelt kører med priser, der er langt under vejledende udsalgspris. Vi sørger altid for at have de billigste priser, hvilket også er derfor vi fører prisgaranti på alle vores produkter.